joukorep

Sama kaiku on askelten

Muutosta vallitsevaan politiikkaan haetaan nyt oikein hyvin perustein, mitä olen mediasta tavaillut. Mm ssa maan varat on kansalta kysymättä näppärästi ulkoistettu, ( esim. Caruna ja Pekka Haavisto ) vanhuksia potkitaan surutta perseelle, työttömiä nöyryytetään ja hallintokoneiston hyvinvointi on puoluepolitiikoille se aito ykkösasia, lue : Maakuntauudistus ja uusi uljas mukava hallintoporras. Samalla esim. sijoituskuoret ja veroparatiisit ovat olleet vahvasti tapetilla. 

 

SDP on nyt gallupien mukaan vuorollaan voittoputkessa ja tuleva vaalivoitto tarkoittaa kansalaisille siis parempia aikoja ja väkevää muutosta nykyiseen politiikkaan ? Hallitukseen päätyvien Vihreiden tai / ja Vasemmistoliiton talouspolitiikka leikkaa myös hallinnollisia kuluja, pienentää kansalaisen verokuormaa ja vähentää valtion velkaa ja lisää käytössä olevan rahan määrää.  No eihän näin käy, se on jo aikaisemmin nähty. Samoin kykypuolue Kokoomus on osoittanut olevansa ainoastaan omiensa ja kv. bisneksen asialla. Ei siis jatkoon. Keskustaa en viitsi edes erikseen mainita, koska Keskusta joka tapauksessa pettää aina. 

 

Miksi ihmeessä pitäisi siis kiittää kuluneesta näitä nykyisiä poliitikkoja äänestämällä samaa jengiä uudestaan touhustamaan ? Eivät todellakaan ole omalla toiminnallaan ääntä ansainneet. 

 

Nyt kannattaisi ajatella kerrankin ’ out of the box ’ . Ellei, niin halutun muutoksen asemasta Suomessa tulee todennäköisesti jatkumaan sama meno, ts. kansalaisia köyhdyttävä, mutta hallintoa tukeva puoluepolitiikka. Ainoastaan PM puolueen nimi todennäköisesti tulee vaihtumaan. Lopputuloksen kannalta muutos on siis kosmeettinen. Kun / jos oikeasti muutosta haluaa, niin kannattaa äänestää pieniä ja nousevia puolueita. Sieltä näyttää löytyvän hyviä ja erilaisia näkemyksiä kyllä. 

 

Ainoastaan kuolleet kalat kulkevat virran mukana. 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Carunasta saaduilla rahoilla ostettiin sähköntuotantoa Venäjältä ja Kemira GrowHown rahoilla lyhennettiin valtion velkaa.

Päättäjinä näissä pässinpäiden päätöksissä ovat olleet Suomen poliittisen johdon hallituksessa olleet pääpuolueet.

Carunakaupan valmisteli ja viimeisteli Vihreiden ykkösmies Pekka Haavisto -todettakoon tässä vielä erikseen.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Ja vaalikentillä edelleen luvataan, ettei koulutuksesta leikata. Kyllä leikataan, jos vanhat merkit pätevät.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

#2 Varmaan juuri noin.

Rahat kun eivät vaan yksinkertaisesti riitä. Leikkaukset kohdistuvat aina sinne, missä vastus on vähäisintä. Vanhukset, lapset ja nuoret ovat varmasti tulilinjalla. Vois vaihteeksi kokeillla oikeasti säästää yritystuista, kansanedustajien ylisuuren määrän aiheuttamista kuluista ja siitä turhasta ylimitoitetusta julkisesta hallinnosta.

Millä puolueella ovat nuo säästökohteet ohjelmassa ?

Toimituksen poiminnat